Zoek in ons assortiment

Filter resultaat

Categorieën

Bacardi

Ben jij op zoek naar een alcoholische versnapering, zoals Bacardi? Dan ben je bij ons zonder enige twijfel aan het meest geschikte adres. Met een uitgebreid en gevarieerd assortiment aan Bacardi-dranken kunnen wij aan de wensen voldoen van zowel particuliere als zakelijke klanten, door hen te voorzien van een ruime keuze in deze gewilde alcoholische drank. Ben je nieuwsgierig geworden? Schroom dan niet om een kijkje te nemen op onze website of ons fysiek te bezoeken in onze detailhandelsvestiging, gelegen nabij de Duitse grens. De verrukkelijke Bacardi drinks staan hier ongetwijfeld ‘for you’ klaar!

Een rijke geschiedenis

Bacardi, een bekend merk met buitengewone faam en traditie, komt oorspronkelijk uit de Republiek Cuba op het Noord-Amerikaanse continent. Deze drank heeft een nobele oorsprong die in 1862 werd gerealiseerd door de visionaire oprichter Facundo Bacardi. Ondanks onvermijdelijke uitdagingen, zoals de handhaving van de drooglegging en politieke instabiliteit, is Bacardi blijven groeien en zijn leidende positie blijven versterken. Dit vooraanstaande merk heeft een sleutelrol gespeeld in de glorieuze cocktailcultuur, waarbij de iconische Bacardi de ster werd van talloze klassieke cocktails. De productie van deze met rum doordrenkte delicatesse, afkomstig uit Cuba, maar is verplaatst naar Puerto Rico.

Wat is rum?

Ten eerste is het goed om te weten dat Bacardi een gerenommeerd rummerk is. Nu je dit weet, vraag je je wellicht af wat rum precies inhoudt. Rum is een voortreffelijke gedistilleerde drank gemaakt van de heerlijke nectar van suikerriet, suikerrietsap of suikerrietsiroop. Deze elitedrank heeft een verfijnd smaakprofiel, variërend van subtiel zoet tot nootachtig met rijke kruidenaroma’s.

Verschillende varianten van Bacardi

Bacardi biedt een breed scala aan variaties om voor elke smaak en gelegenheid iets te vinden. Deze zijn ook verkrijgbaar bij Drinks4You. Bekijk hier ons volledige assortiment en ontdek de Bacardi smaken. Enkele van de bekendste varianten van Bacardi zijn:

  • Bacardi Carta Blanca: deze soort staat ook bekend als Bacardi wit, met een alcoholpercentage van 37,5%. Gevuld met ingrediënten als suikerriet, gist en water.
  • Bacardi Carta Oro: deze variant is van dezelfde ingrediënten gemaakt als Bacardi Carta Blanca, maar bevat doorgaans een alcoholpercentage van 40%.
  • Bacardi Limon: zoals je het misschien al verwacht, bestaat deze variant naast limoen ook uit citroen en grapefruit. Voor deze is een alcoholpercentage van 35% gehanteerd.
  • Bacardi Spiced: een alcoholistische drank dat onder Bacardi bruin valt, met ingrediënten als gist, water en suikerriet. Bovendien bevat dit een alcoholpercentage van 35%.
  • Bacardi Razz: ook weer een Bacardi wit ditmaal met een alcoholpercentage van 32% met framboos als key ingrediënt.
  • Bacardi Mojito: Een klassieke rum met de authentieke smaak van de wereldberoemde Mojito-cocktail, met ingrediënten zoals munt en limoen, en een alcoholpercentage van doorgaans 35%.

Formaten van flessen

De keuze is werkelijk weergaloos als het gaat om de verscheidenheid aan formaten van Bacardi-flessen. Van bescheiden tot imposante afmetingen, er is voor eenieder iets passends beschikbaar. De kleinste varianten komen in formaten van 20cl en 35cl, gevolgd door de gemiddelde 70cl-flessen. Echter, voor wie op zoek is naar grootsheid, zijn er nog flessen verkrijgbaar van 1 liter, 1,5 liter en het grootste van allemaal: de Bacardi 3 liter fles, die met recht als XXL-formaat wordt bestempeld. Benieuwd naar deze indrukwekkende gigant? Drinks4You heeft het genoegen jou een verleidelijke mogelijkheid te bieden: een 3 liter fles van Bacardi.

Drinkstijlen

Er zijn verschillende geweldige manieren om van Bacardi te genieten, afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. Een elegant glas, eventueel met een paar ijsblokjes, om alleen van de Bacardi te genieten. Als alternatief is het mogelijk om deze te combineren met diverse verfrissende frisdranken. Bezoek onze pagina om ons aanbod in frisdranken te bekijken. Een van de meest populaire combinaties is Bacardi & Cola. In plaats van het glas helemaal te vullen, is het belangrijk om het glas voor ongeveer een derde te vullen met Bacardi en de resterende ruimte met cola. Een andere optie is om Bacardi te combineren met SevenUp of Fanta. Hetzelfde principe is hier van toepassing, in dezelfde verhoudingen in het glas gieten als bij het gebruik van cola.

Bacardi kopen bij Drinks4You

Wat doe je als je op zoek bent naar Bacardi? Precies, dan ga je naar Drinks4You. Met een uitgebreide selectie van Bacardi’s, variërend van wit tot bruin, kunnen wij voldoen aan jouw wensen en behoeften. Aarzel niet om een bezoek te brengen aan onze winkel, gelegen aan de Duitse grens in het mooie Selfkant. Gratis parkeren is beschikbaar vlak voor de deur, wat het gemakkelijk maakt nadat je jouw drank hebt gekocht. Naast Bacardi hebben we ook diverse soorten bier en wijn. Laten we samen een toast uitbrengen en hopelijk mogen we je binnenkort verwelkomen in onze winkel!

Filter

Categorieën