Zoek in ons assortiment

Filter resultaat

Categorieën

Grey Goose

Grey Goose

In het meest gerenommeerde Cognacgebied in het betoverende westen van Frankrijk, verrijkt de voortreffelijke Grey Goose de reputatie van deze dranken. Haar imposante voorkomen maakt haar evenzeer een statussymbool onder de vodka’s. Heb je altijd al gestreefd naar geraffineerde en voortreffelijke vodka-varianten? Zoek dan niet verder, want bij Drinks4You bevind je je op de ideale bestemming. Bekijk hier ons aanbod in vodka’s. Wij bieden namelijk ook de weergaloze Grey Goose aan in ons uitzonderlijke assortiment, waar je de keuze hebt uit een scala aan verleidelijke variëteiten. Ben je op zoek naar een unieke verfrissing die jouw smaakpapillen zal prikkelen? Dorst verdwijnt als sneeuw voor de zon met onze drinks ‘for you’!

Wat is het?

Grey Goose betreft een vooraanstaande Franse vodka die haar oorsprong vindt in de prestigieuze cognacdistilleerderijen. Het belangrijk aspect hierbij is het feit dat deze begeerde drank maar liefst vijf keer een distillatieproces ondergaat, wat resulteert in zijn verfijnde zachtheid en ongeëvenaarde, robuuste smaak. Hierin schuilt de sublieme belichaming van een weergaloze, elegante vodka, waarvan de genotvolle ervaring ongeëvenaard is.

De geschiedenis van Grey Goose

Om de rijke geschiedenis van Grey Goose vodka te ontdekken, begeven we ons naar het verleden, specifiek naar het jaar 1997, in het bruisende tijdperk van de jaren 90. Oorspronkelijk ontsproten aan de Franse bodem, vond deze verfijnde wodka-variant haar oorsprong. Een visionaire Amerikaanse entrepreneur en zakenman, Sidney Frank genaamd, koesterde een ambitie om vodka van ongeëvenaarde kwaliteit te creëren en te introduceren op de markt. Onder zijn bezielende leiding bloeide het geroemde merk Grey Goose op tot een ongekend succes, waarvan de faam tegenwoordig wereldwijd reikt. Zeven jaar later, in het glorieuze jaar 2004, slaagde dezelfde ondernemer erin om deze sprankelende drank te verhandelen aan Bacardi, voor een ontzagwekkende bedrag van maar liefst 2 miljard.

Soorten

Er zijn diverse uitmuntende varianten van de Grey Goose vodka om van te genieten, elk met hun eigen unieke kenmerken en eigenschappen. Enkele prominente varianten omvatten:

  • Grey Goose Vodka L’Orange: deze verleidelijke creatie biedt een harmonieuze samensmelting van citrusaroma’s. Er worden verse sinaasappels gebruikt, van ongeveer één kilogram per liter. Hierdoor komt er een lichte en frisse smaak vrij, wat resulteert in een fijne smaakbeleving.
  • Grey Goose Vodka Jeroboam: voor degenen die op zoek zijn naar groots genot, is er een XXL-fles, de Grey Goose 3 literfles. Met verfijnde smaken uit single-origin wintertarwe en natuurlijk bronwater uit Gensac-la-Pallue’s kalksteengrond, kun je heerlijk genieten.
  • Grey Goose Vodka Rehoboam: een fles die pronkt met maar liefst Grey Goose 4,5 liter voortreffelijke vodka. Deze goddelijke drank wordt geëxtraheerd uit de gracieuze granen van de winter en verrijkt met zuiver bronwater afkomstig van kalkstenen heuvels van de befaamde Champagnestreek.
  • Grey Groose Vodka La Poire: Deze soort heeft de verleidelijke essentie van rijpe Williamsperen uit het betoverende Anjou in de Loire vangt. Hier ervaar je de ongeëvenaarde weelde van de sublieme zoetheid van deze voortreffelijke pitvrucht.

Tarwe in de Grey Goose vodka

Voor hen die nog onbekend zijn met dit gegeven: het voornaamste ingrediënt dat ten grondslag ligt aan deze drank is tarwe. Dit groeit op het platteland Picardië, gelegen in het noordoosten van Frankrijk. Zorgvuldig gefermenteerd en gedestilleerd, wordt het gemengd met zuiver water uit natuurlijke bronnen. Zaaien gebeurt meestal in oktober en oogsten gebeurt in augustus. Dit ambachtelijke proces levert Grey Goose op met een alcoholpercentage tot 40%.

Manieren van drinken

Er zijn veel manieren om Grey Goose te drinken. Dit wordt met uiterste finesse genoten, veelal in met zorg vervaardigde luxe cocktailglazen. Een geraffineerd elixer met een gracieuze aanwezigheid op hoge voet, aangevuld met een subtiele toevoeging van gemalen ijs, zorgt voor verfrissing zonder zijn delicatesse te verliezen. Een andere manier is om zowel het puur te drinken of te mixen met frisdranken. Bezoek onze site om ons assortiment non-alcoholische dranken te bekijken.Elke slok is een ware traktatie voor de zintuigen. Elegante presentatie en verfijnde drinkervaring zorgen voor een onvergetelijke verwennerij.

Grey Goose koop je bij Drinks4You

Dompel jezelf onder in de wereldwijde beroemdheid en rijke geschiedenis van Grey Goose vodka, een legendarische keuze die de tand des tijds heeft doorstaan. Bij Drinks4You, gelegen aan de grens van Duitsland, heten wij je van harte welkom. Geniet van het voordeel van gratis parkeergelegenheid en ontdek ons uitgebreide en verfijnde assortiment. Wij leggen de nadruk op de exclusieve en hoogwaardige alcoholistische vodka, die verkrijgbaar is in al zijn weelderige glorie. Proef de essentie van genot bij elke slok, want onze drinks zijn persoonlijk voor ‘for you’ gemaakt.

Filter

Categorieën