Zoek in ons assortiment

Filter resultaat

Categorieën

Licor 43

Licor 43

Op zoek naar een zoete likeur, waar het mysterie vanaf springt? Dan is de Spaanse likeur Licor 43 iets voor jou. Deze drank bevat 43 natuurlijke ingrediënten, wat een veelzijdig drankje oplevert. De likeur heeft een unieke, ondefinieerbare smaak en geur. Nieuwsgierig? Een fles Licor 43 kopen, doe je bij Drinks4You. Wij zijn een grote drankhandel in Selfkant, Duitsland, net 1 kilometer over de grens bij Sittard. Bij ons kun je gratis parkeren en goedkoop je drank kopen. Of je nu wijn zoekt of bier, likeuren of gewone frisdrank; wij hebben het allemaal voor de particuliere en zakelijke klant.

Wat is Licor 43?

Licor 43, ook bekend als Cuarenta y Tres (Spaans voor 43), is een populaire Spaanse likeur met een kenmerkende smaak en aroma. Deze likeur wordt gemaakt met een geheime combinatie van 43 natuurlijke ingrediënten, waaronder kruiden, citrusvruchten en specerijen. Het recept voor liquor 43 is al meer dan 70 jaar oud en wordt zorgvuldig bewaard en doorgegeven van generatie op generatie.

Bijzondere herkomst

Licor 43 vindt zijn oorsprong in de Spaanse stad Cartagena. Het werd door Diego Zamorra gemaakt rond het jaar 1956. Likeur 43 stamt af van de drank Liquor Mirabilis, dat zelfs al in de tijd van de Romeinen gedronken werd. De productie en consumptie van het drankje werd door de Romeinen verboden, maar de productie ervan door de lokale bevolking ging gewoon door. Het recept van deze drank is bewaard gebleven en geheim gehouden door de makers ervan. In liquor 43 zitten maar liefst 43 natuurlijke ingrediënten, waaraan de likeur ook zijn naam dankt. Sinds 1970 verspreidde de drank zich over de wereld in een rap tempo, waardoor het momenteel een van de best verkochte Spaanse likeuren ter wereld is met een export in circa 60 landen.

Productspecificaties

Licor 43 wordt gekenmerkt door zijn zachte, gouden kleur en de intense, aromatische geur die vrijkomt zodra je de fles opent. Met een alcoholpercentage van 31% is deze likeur perfect gebalanceerd. Ondanks dat de ingrediënten nog steeds geheim zijn, zijn er vleugjes karamel, aromatische bloemen, citrusvruchten, kokos en bovenal veel vanille te proeven.

Soorten likeur 43

Naast de originele liquor 43 biedt de likeur ook andere smakelijke opties, zoals:

  • Licor 43 Chocolate: de chocolate is een likeur, die donkere melkchocolade combineert met de Licor 43 Original. De cacaotonen hebben een lichte zuurgraad, waardoor er frisheid wordt toegevoegd aan de zoete tonen van de originele likeur.
  • Licor 43 Baristo: een verrukkelijke combinatie van likeur 43 met koffiearoma’s. Met een vleugje espresso en tonen van vanille en karamel, biedt deze variant een unieke en verrukkelijke ervaring.
  • Licor 43 Orochata: een romige likeur op basis van horchata, een Valenciaanse drank bestaande uit tijgernoten, water en suiker.

Hoe beste drinken?

Licor 43 kun je puur drinken. Je kunt eventueel in het glaasje ijsklontjes doen of de drank op kamertemperatuur drinken. Liquor 43 smaakt ook prima in warme dranken, zoals thee en koffie. Bovendien kun je de likeur mixen. Zo kun je likeur 43 drinken met vruchtensappen of cola, sinas, melk, rode wijn of ginger ale. Veel bekende cocktails hebben ook de Spaanse likeur als basis, zoals Balon 43, Sangria 43 en Carajillo 43. Door de veelzijdigheid van de likeur wordt het ook vaak in recepten gebruikt, zoals de chocolate 43 brownies, tiramisu 43, marmercake chocolate 43, pannenkoeken 43, macarons 43 of smoothie 43.

Licor 43 kopen bij Drinks4You

Jouw fles likeur 43 kopen, doe je bij Drinks4You. In onze slijterij vind je een uitgebreid assortiment aan likeuren en andere gedestilleerde dranken. Bekijk ons assortiment gedestilleerde dranken middels deze link. Naast gedestilleerde dranken bieden wij ook Grey Goose aan als ook een uitgebreide keuze uit Chivas Regal. Klik op de linkjes voor meer informatie.

Bij ons staan kwaliteit en diversiteit hoog in het vaandel. Vandaar dat we samenwerken met de beste leveranciers en importeurs, opdat we jou de beste producten kunnen geven. Begin te genieten met de informatie op onze site en sla vervolgens je slag in onze drankenhandel. We zien je gauw.

Filter

Categorieën