Zoek in ons assortiment

Filter resultaat

Categorieën

Smirnoff

Smirnoff

Als je op zoek bent naar de beste wodka, ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Drinks4You bieden we een uitgebreid assortiment aan wodka producten, waaronder de populaire Smirnoff No. 21 Red Vodka in verschillende formaten. De Smirnoff vodka heeft een rijke geschiedenis die terug gaat tot het keizerlijke Rusland, waar de vodka bekend stond om zijn zuivere en verfijnde smaak. Of je nu graag een glas vodka on the rocks wilt, of een verfrissende cocktail, wij zijn er voor je!

Benieuwd naar ons gehele assortiment aan vodka? Bekijk dan deze pagina.

De geschiedenis van Smirnoff

Smirnoff heeft zijn oorsprong in Rusland, waar het destillaat met zorg werd gefilterd. De houtskool die werd gemaakt van de schors van de zilverberk, zorgt voor een zuivere en verfijnde smaak. Dit is een van de redenen waarom Smirnoff zo snel bekend werd als een van de beste wodka’s ter wereld.

In de vroege jaren van 1900 werd de productie van Smirnoff belemmerd door politieke omwentelingen in Rusland. Tijdens de Oktoberrevolutie moesten private bedrijven namelijk sluiten. Vladimir Smirnov, die het levenswerk van zijn vader voortzette, vluchtte naar Parijs. In 1925 hervatte hij daar de productie van Smirnoff. Maar na een aantal jaar werd het bedrijf overgenomen door John Martin. In die tijd was whisky de populairste drank in Amerika, en was het moeilijk om dit te evenaren met Smirnoff. John Martin kwam toen met het idee om het te presenteren als ‘witte whisky’. Dit concept sloeg aan bij de Amerikanen en de verkoop van Smirnoff bleef stijgen.

Smirnoff No. 21 Red Vodka

Geniet van de verfijnde smaak van Smirnoff No. 21 Red Vodka. Deze vodka is driemaal gedistilleerd van een mix van verschillende granen, en deze wordt tien keer gefilterd met houtskool. Dit proces zorgt voor een uitzonderlijke zuiverheid en zachtheid. Smirnoff No. 21 staat bekend om zijn heldere, frisse smaak en koele afdronk. In 2005 werd Smirnoff No. 21 uitgeroepen tot ‘absolute favoriet’ tijdens een blinde vodkaproeverij georganiseerd door de New York Times. Het is dus geen wonder dat dit drankje de perfecte keuze is voor het mixen van heerlijke cocktails!

Hoe kun je Smirnoff drinken?

De Smirnoff No. 21 is de perfecte basis voor een verfrissende cocktail. De vodka kan op verschillende manieren gedronken worden. Hier heb je een aantal voorbeelden:

  • On the Rocks: Schenk de Smirnoff No. 21 in een glas met ijs. Het ijs zal ervoor zorgen dat de wodka een beetje wordt verdund en verkoeld. Dit zal zorgen voor een soepele smaak.
  • Vodka martini: Een populair drankje met Smirnoff en droge vermout.
  • Bloody Mary: Combineer de Smirnoff met tomatensap, Worcestershire-saus, Tabasco-saus, citroensap en een snufje zout en peper.
  • White Russian: Deze romige cocktail bestaat uit Smirnoff wodka, koffielikeur en room. Een echt toetje dus!
  • Espresso Martini: Nog een cocktail voor de koffieliefhebbers. In deze martini wordt Smirnoff Vodka gecombineerd met een koffielikeur en een vers gezette espresso.

Op zoek naar een lekkere koffielikeur? Bekijk de pagina van Café Marakesh eens!

Smirnoff kopen bij Drinks4You

Als drankspeciaalzaak biedt Drinks4You een uitgebreide selectie aan wodka producten, waaronder de populaire Smirnoff No. 21 Red Vodka. Bij ons heb je de keuze uit verschillende formaten, waaronder de handige 1 liter fles en de feestelijk 3 liter fles. Voor iedere gelegenheid heeft Drinks4You de perfecte maat fles. Kom vandaag nog langs om kennis te maken met deze populaire vodka!

Filter

Categorieën